Wednesday, December 06, 2006

Assalamualaikum wbt :)

Dua tiga kucing berlari,
Mana nak sama si kucing belang,
Dua tiga sudah ku cari,
Mana nak sama dengan korang tiga orang...



Gerai Adam A.K.A Adam Seafood A.K.A Medan Fasa 1

Faiq - Masih rindukan Jepun
Izz Farish - Sudah selesa dan enjoy Malaysia
Puan Fara - Macam dialah heheh...
Izhal - Rambut sudah pendek dan macam dia jugalah heheh...

-The Cherisher of Mankind-

p/s (bukan pendek untuk Play Station ya) - Terima kasih layan kerenah kami dulu di Hamamatsu dulu...

45 Comments:

Blogger Syikin said...

salam,

tahniah dah bukak entri semula.

masing2 dah tembam!!! ayahnya tu lagilah.

apapun ayahnya nampak muda ngan rambut pendek. Pandai puan Fara pujuk Izhal potong rambut ya..

teruskan dgn entri2 terkini..

4:08 PM  
Blogger Raiedzall said...

Salam Izhal,
welcome back... hari2 dok tunggu blog ni update.. :)

waaa.. pendek rambut...

5:40 PM  
Blogger yus said...

selamat kembali berblogging.

En. Izhal nampak muda berambut pendek.

p/s: tambahan....nampak kurus sikit,hihi

6:08 PM  
Blogger Mama Sarah said...

Iz!! Wujud pun lagi.

MElampaulah balik malaysia terus menyepi.

8:19 PM  
Blogger Zakiah said...

brader izhal sudah gonjeng...hehehhe

welcome back!!!.

8:46 PM  
Blogger The Singa said...

nampak makin sihat semuanya..

lamanya nak updet..

9:36 PM  
Blogger Ajzie said...

Wahhh dah nampak mcm cikgu2 lah En Izhal.
Rambut ala2 Ninja pun dah di potong eik..

Faiq rindukan Japan..alahai kesian nya..

P.s
Lama betul nak tunggu rumah baru di Msia siap..

5:52 AM  
Blogger PB said...

Alhamdulillah sebab semuanya dah selamat sampai dan selamat bermastautin di Malaysia...

nampak bertambah macho bila berambut pendek gitu..

rajin rajin update nyer sebab pB jenguk sokmo...

pssttt...murtabak dah makan ker?

6:22 PM  
Blogger Izhal said...

syikin,
heheh... tadi baru habis medical exam. BMI Alhamduillah Dr. kata orait...

raiedzall,
ya ka. heheh... ha ah, pendek dah... mana ada orang kerja rambut panjang kecuali penyanyi kumpulan rock heheh...

yus,
Alhamduillah... ada macam 25 tahun tak? heheh...

mama sarah,
ya Alhaduillah wujud. tapi tak active macam dulu kot. tak le sampai hari2 update... internet slow... heheh...

zakiah,
tq... gonjeng senang...

mama singa,
ha ah, tapi ada batuk2 sikit2... lain semua, Alhamduillah...

ajzie,
tq :) tapi syok rambut sederhana panjang... la ni fesyen saya lagi baru... kru cut, tapi tak masukkan dalam blog le gambar tu... segan heheh...

pb,
terima kasih banyak2 :) iya, akan saya update dari masa ke semasa :)

1:11 PM  
Blogger blackpurple said...

Wah..dah buat come back. Tahniah...

Rupa pun dah lain nampak. lebih kacak berambut pendek tu......! hehehe

Kat mana sebenarnya ni...?

4:51 PM  
Blogger liNa said...

potongla rambut cam en alfian... jadi mawi the third :D

5:15 PM  
Blogger anggerik merah said...

Bangi now? Pics so cute...semua cute..

12:17 PM  
Blogger KAMATO said...

Lama dah tunggu blok ni bukak balik hehe

12:35 PM  
Anonymous kent said...

Hey hey..bro,
I am glad you are back online ;-) and welcome back !

kENT

8:51 PM  
Blogger Izhal said...

kent,
im glad to see youre comment too...

kamato,
iye... terharu ni... nampak gaya kena active le saya balik ni ye...

anggerik merah,
bangi now... hmmmm... tak pikir lagi tajuk ni heheh... mungkin seri putra now kot... bangi now pun cun juga... hmmmm...

lina,
dah potong macam dia dah pun... bosan betul rambut kru cut ni... tak sabar tunggu dia panjang ni...

black purple,
hahaha, come back ka... heheh... terima kasih atas pujian...

9:11 PM  
Blogger thewailer said...

yay! a new entry, will there me more? hope your family are good health! :)

2:19 PM  
Blogger thewailer said...

oh man...this keyboard sucks..sorry for the mistypings :|

2:19 PM  
Blogger maklang said...

Salam...

Maklang tak terlambatkan nak mengucapkan selamat kembali...nampak nama Izhal kat AM, tu yang datang sini.

Salam unutk semua...

6:07 PM  
Blogger Jie said...

Bro Izhal,

Betul la, rambut pendek ni nampak semakin muda hehehe :-) Looking forward to reading ur posts... Bangi Now plak ke?

1:50 AM  
Blogger zino said...

selamat kembali berblog...baru lah nampak hensem hehe..

1:41 PM  
Blogger zakzak said...

selamat berblogging kembali.

bebudak biasanya nak adjust balik tak lama.tunjuk pulak apa yang best kat mesia nih. boleh dia seswaikan diri lagi cepat. :)

7:14 PM  
Blogger simah said...

u r back!!! rindu gila baca ur entry.. !!

ala.. rambut dah pendek? zoom la sikit rambut tu..tak berapa nampak la...

i think ur rambut panjang nampak lebih cute ..and that is saying something coz i dont like guys with long hair!!! welcome back!

9:12 PM  
Blogger simah said...

medan fasa 1? lamanya tak makan kat sana..used to be my tempat makan masa still kat UKM dulu..

9:14 PM  
Blogger hanis said...

selamat hari raya maff zahir batin to u too.. Rasa macam too late to ucap but nevertheless I did!

1:50 AM  
Blogger ~ahni~ said...

Akhirnya dah tulis entry!

Ceritalah pasal kat Mesia pulak ye..

9:01 AM  
Blogger agus said...

Oih! Best...best! Anda kembali. Siap dengan gambar sekali. Semuanya macam dia sendiri...

6:27 PM  
Anonymous tenma/nyonya said...

naga kata u skrg takda condusive environment to blog :))

eh, u ni popular la why dont u organise a bloggers' meet? call it the hamamatsu readers' get together hehee...

2:42 PM  
Anonymous Anonymous said...

mmmmmm dah balik ke mesia yekkk

dah sesuai kan diri ke??

selamat kembali memblogging....

6:20 PM  
Blogger Sherin Almashor said...

Wkum salam... ha.. baru nampak wajah-wajah anda berempat di Malaysia. Semua nampak sihat,alhamdulillah. Take care! Kirim salam to Puan Farah.

5:04 PM  
Anonymous maslina said...

en izhal dah start tulih blog balik?? Cooooll... bole la buang sign 'discontinued' dari link di website saya... hihih~

2:05 AM  
Anonymous maslina said...

upp apasal comment page ni masih berada di waktu jepun? hihihihihi~

2:07 AM  
Blogger black_crowe said...

welcome home bro..:)lets get teh tarik sometime:)

1:42 AM  
Blogger Tenno Miyake said...

welcome back bro!

4:37 AM  
Anonymous bimmer_man said...

tu dia izhal san.. sudah rambut pendek ya.. dah tak nampak macam gundalf dah.. bila nak minom kat restoren bismillah ni?
mail me your contact at admin@zamfoto.com
TQ

2:01 AM  
Anonymous Anonymous said...

waaa. famili nih rajin buat blog:)

www.hartanah2u.com Hartanah @ BANGI KAJANG SERDANG CHERAS SEPANG

11:46 AM  
Anonymous anom said...

waaa, rambut dah pendek, badan pun naik. Bahagialah tu. Update ler slalu citer2 kt opis tu.

1:39 AM  
Blogger simah said...

dunno when u will check ur blog..tapi..

salam aidilAdha dari kami sekeluarga utk izhal sekeluarga di sana.. maaf zahir dan batin jika ada tersalah bahasa dan adab :0)

6:40 PM  
Blogger Tenno Miyake said...

happy new year!

9:05 AM  
Blogger ilsa said...

waaa.. lama tak nampak.. dah pendek rambut? hehe

2:27 PM  
Blogger rinnchan said...

Assalamualaikum,
Waaaa..kak rin baru menjengah ni. Semoga gembira selalu..kan dah kembali ke bumi Malaysia !!!!
Salam buat Puan Farah dan anak2.

6:11 PM  
Blogger marshmallow said...

wahh.. nampak semakin muda berambut pendek...

6:31 PM  
Anonymous ezuddin said...

Senyap je.....

12:47 AM  
Anonymous Anonymous said...

jom tengok

http://jamilkucingpondan.blogspot.com

6:51 PM  
Anonymous Anonymous said...

asemekom bro,

pe kabo?sayer mior adik kak marina.amacam ngan umah kat seri putra?dah siapker?saye masih duk kat seri putra lagi..

4:42 AM  
Anonymous Psych said...

Seems like you've created quite a buzz, dude. Stopping while you're ahead? Gimme a call sometime. Kita minum kat Seri Putra or Bukit Mahkota.

1:43 PM  

Post a Comment

<< Home