Saturday, September 23, 2006

Sayonara dari Hamamatsu-Now!!!

Dulu kami datang 3 tiket...


ada pakej dari malaysia!!!

aish!!! ada hadiah suruh melancong ke???

banyaknya destinasi menarik ni...

ohhhh tidak... tiket jemputan pulang, Alhamduillah... legaaaa :) 3 tahun 4 bulan kami tunggu tiket-tiket ini sampai...


La ni balik 4 tiket, Alhamdulillah :)

Update hampir setiap hari,
Namun tamatlah blog ini,

Terima kasih daun keladi,
Kalau tersilap maafkan kami...


izz farish...

faiq...

mami depa...

abah depa...


we were in Hamamatsu :)


-Thank you for reading Hamamatsu-Now!!!-
(: Izhal, Fara, Faiq & Izz Farish :)

ps-terima kasih (arigatogozaimashita) kepada semua warga malaysia Hamamatsu dan juga kawan-kawan di Kawahito Laboratory... juga kepada ahli keluarga di mana sahaja mereka berada dan tak lupa, pembaca Hamamatsu-Now!!! Assalamualikum wbt :)

51 Comments:

Blogger simah said...

goodbye hamamatsu..welcome bangi...waiting for a new entry from a new place...have enjoyed ur blog so very much..so dont u dare disappear after hamamatsu...thanks for the gila gila pics of hp snaps :0).. selamat pulang ke tanah air..hope to see u online soon ..salam dari istanbul to izhal n family...salam ramadhan

12:53 AM  
Blogger simah said...

waa lepas ni tak drr la citer hamamatdu la yek?? aiseyyyyyyyyy

12:54 AM  
Blogger Raiedzall said...

Selamat pulang ke tanah air kepada tuan izhal & family. Blog tuan adalah yang terbaik pernah saya baca... Teruskan berblogging...:)

3:29 AM  
Blogger Mama Sarah said...

selamat berangkat pada hari yang sungguh mulia. salam kpd pilot kapal terbang!

setuju dgn raiedzall, your blog memang menarik dan tersendiri.

3:38 AM  
Blogger rinnchan said...

Jangan lupe perkhabaran baru bila dah tiba di tanah air...Selamat berpuasa.

8:39 AM  
Anonymous rossya said...

Selamat pulang Izhal besama keluarga ke tanahair tecinta.. Salams buat Fara, Faiq & Izz. Jumpa diM'sia... hehee
Dan selamat menyambut Ramadhan al-mubaraq.. tahun ini beraya kat Ms'ia lah yer...

8:54 AM  
Blogger maklang said...

Selamat kembali ke Malaysia...Nanti cerita perihal Bangi pulak OK...

Selamat berpuasa...

10:59 AM  
Anonymous bimmer_man said...

welcome back to Malaysia, Bangi especially and good bye hamamatsu.. dont forget our breakfast session at restoren bismillah later on.. probably after raya lah tu kot.. tapi

kalau nak minum2 teh lepas terawih tu, no hal punya.. just gimme a buzz later..
oo.. i'll send my mobile number through Yahoo Messenger later on..

selamat pulang ke tanah air dan selamat menyambut ramadhan..

11:08 AM  
Anonymous Pak Malau said...

How sad! No more citer menarik from Jepun lagi.....

12:26 PM  
Blogger Syikin said...

SALAM,

salam RAMADHAN. selamat ebrpuasa.

sedih n sebak pulak blog ni nanti tinggal sejarah.

nanti new blog kat msia pulak.

welcome home..

2:26 PM  
Blogger Sastri said...

Selamat kembali ke tanahair Izhal... err... nanti masih kat blog ni kan? ke tukar add blog? keep me posted yea... taknak tertinggal plak...

Selamat berpuasa Izhal dan keluarga... Mesti seronok dapat berpuasa di tanahair... Have a safe journey home...

7:16 PM  
Blogger Azer Mantessa said...

selamat berpuasa kepada izhal sekeluarga dan pengunjung2 blog ini.

11:53 PM  
Anonymous ::: ReActivate ::: said...

::: SELAMAT PULANG KE MALAYSIA BRO
::: jangan tamatkan sesuatu yg
::: cukup indah ini bro..
~ :)

11:55 PM  
Blogger Zakiah said...

selamat kembali...

so lepas ni takkan sampai sini ajer kut??

selamat berpuasa

1:49 AM  
Blogger KAMATO said...

Selamat kembali ke tanah air, kita jumpa di Bangi

8:26 AM  
Anonymous Mak said...

Welcome back my son. am glad to know you've touched the hearts and minds of many through blogging.Every good thing must come to an end. But where there's a will, you can begin a new blog still!!!

10:12 AM  
Blogger anggerik merah said...

Izhal, dah ada kat Bangi ke?

11:26 AM  
Anonymous maslina said...

mak aii sedihnye... :( mmg dah betul2 tutup dah ker ni??
p/s:status ym ija is 'full house'. so i ges ur in bangi oledi... amacam bangi? byk berubah tak? muhahahahahaha..

11:54 AM  
Blogger ann said...

selamat pulang ke tanahair

12:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

thanx for everything

12:33 AM  
Anonymous ikelah said...

selamat berangkat pulang dan selamat berpuasa.

12:50 AM  
Blogger Tenno Miyake said...

oh.. dah nak balik rupanya..

baguslah.. but continue blogging.. i miss reading whatever things u wrote in hamamatsu..

I nak baca lagi ur blog.. banyak lagi benda nak kena tengok.

selamat berpuasa!

* buzz me up once dah sampai malaysia.. my number ada kat my blog..

2:16 AM  
Blogger shu said...

wah.. faiq dah nak blk..

selamat berpuasa..

keep blogging, just like others said..

5:32 AM  
Blogger Ms. Blabs said...

Salam Ramadhan. Selamat pulang. Thank you for bringing Hamamatsu to us. :)

5:33 AM  
Blogger thewailer said...

semoga pulang ke tanah air dengan selamat :) a pleasure reading your Hamamatsu entries and don't stop writing man!

8:27 AM  
Blogger Lan Rambai said...

bila nak start malaysia punya blog ni? cepatlah weiii...

12:29 PM  
Blogger blackpurple said...

Salam Ramadhan Al Mubaraq...

Lepas ni Bangi-Now pulak ke..? hehehe

3:11 PM  
Blogger NBK466 said...

Izhal...see ya when I see ya...and selamat berpuasa..

3:31 PM  
Blogger agus said...

wow! I miss hamamatsu already. That was a great job on hamamatsu bro. I mean it. I've learned much about this new place from your blog.

Tapi sekarang saya percaya anda di Malaysia dan tiada yang lebih meriangkan. Sila e-mail saya dan kita pekena secawan dua; kopi, teh, soda, apa saja.

Meantime, keep us posted on your upcoming blog. Listen to the rest; don't stop.

Arigato Izhal san.

5:07 PM  
Blogger Kak Lady said...

Izhal...alamak...blog hamamtsu nak tutup dah ke?...Tak dapatlah kak lady menikmati gambar2 hamamatsu dari MUPA Izhal...

Walau bagaimana pun...jengok2 lah kami di blogland...and kalau dah settle down...bukak lah blog baru...hehehe....

SELAMAT BERPUASA BUAT IZHAL SEKELUARGA...

Terima kasih kerana selama ini telah berkongsi bersama kami cerita-cerita dari Hamamatsu...

6:27 PM  
Blogger Sherin Almashor said...

Well, bye bye Hamamatsu. We will miss you. Kami yg baca blog Izhal pun akan miss Hamamatsu... :)

Selamat Berpuasa to u and family.

3:06 PM  
Blogger zino said...

selamat kembali ke tanah air... ehh dah sampai ke ni..?

12:32 AM  
Anonymous farah y said...

Salam Ramadhan & Selamat berpuasa to you and family!

i hope you are still going to blog some more, if not, we are going to miss it like crazy! :p

Selamat mendarat ke tanahair (ke dah landing dah?)
Sayonara Hamamatsu! uhu terasa sedih jugak ni..

P/s: moved to a new blog ;)

9:41 AM  
Anonymous gitartong said...

anda belum beli album saya lagi. mana boleh tutup!! haha!

11:54 AM  
Anonymous jawat said...

tahniah. selamat kembali. selamat berbakti.

1:44 PM  
Anonymous tasya said...

aiyakkk dah balik dahhh...terbz kejap arituh...baru sempat baca blog, dah balik plak....suka tgk gambar2...nanti bukak blog baru buat camni jugaklaa...letak gambar byk2...menarik...lain dari yg lain....suka2...tak tahan gelak tgk gambar izz farish hahaha....kalau slalu korek idung camnih batal posa, dik wahaha...ok selamat berpuasa kpd seluruh keluarga Dr. Izhal...

tak nak buat open house ke raya nanti? hehehe

ALL THE BEST!!!
semoga semuanya selamat dan diperbanyakkan rezeki

9:25 PM  
Blogger kunci hilang said...

salam..
sudah berangkat pulang?
Tak sempat nak merasa masakan orang Hamamatsu ;)
Apapun, selamat pulang dan meneruskan perjuangan.

12:29 AM  
Anonymous halda said...

heh. balik jugak kau ye Ih. tapi rambut kau dah ada kaler ah, nampak sangat aku lama tak jumpa kau.. anyway, welcome back home ah. senang2 datang ah rumah aku.

9:17 PM  
Blogger ~ahni~ said...

Hi Izhal,

Selamat Berpuasa dan Selamat Berterawih

Dah balik Mesia nanti ada masa tak nak tulis blog?

Kami dah rindu lah

7:48 AM  
Blogger Nash M.D. said...

Izhal!!!!!

la...baru ingat nk nengok gmbr2 Hamamatsu......

tak dptle nmpk gayanyer..

am back in Dublin neway...so, Selmt Plng ke tanah air....

p/s: type tak betul, sbb sebelah lg tgn tgh mkn corn flakes.

7:06 AM  
Anonymous Anonymous said...

Selamat pulang & menyambut Ramadhan.. lepas ni "Bangi now" pulak ke? :)

2:19 PM  
Blogger KAMATO said...

izhal, dah kat bangi ke? emailkan your contact no.

12:30 AM  
Blogger Ajzie said...

moga semua selamat. Kami baru aje kembali ke German... Banyak tertinggal N3..Insyallah ada kelapangan saya akan membaca nya...

8:16 PM  
Blogger NBB said...

welcome back. selamat berpuasa.

10:51 PM  
Blogger Amir Azmi said...

Selamat kembali, selamat berpuasa :)

9:41 AM  
Anonymous kent said...

Selamat Menunaikan Ibadah Puasa and selamat kembali ke tanahair ;-)

11:18 AM  
Blogger she-blocks said...

welcome home bro!!

4:44 PM  
Blogger marshmallow said...

patutla dah lama tak nampak... sudah pulang ke malaysia.. harap2 perjuangan blog tak berhenti di sini.. mungkin concept and chapter yang baru? thanx for the infos about hamamatsu..kepada sesapa yang nak pegi hamamatsu sudah tentu blog ni jadi cukup bekalan. Kira mcm survival kit laa.... welcome home..

9:37 AM  
Anonymous crimsonskye said...

dah habis hamamatsu now rupanya... i suppose it's bangi now ;) apa pun selamat hari raya maaf zahir batin.

12:15 AM  
Anonymous Anonymous said...

la dah balik m'sia dah ke....jumpa di malaysia pulak

5:49 AM  
Blogger 日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

3:02 AM  

Post a Comment

<< Home