Thursday, July 29, 2010

Long time no post...

posting kali ni sebab dah lama sangat tak post... memperkenalkan ilm', ahli baru hamamatsu-now... dah perkenalkan kot... hmmmm...

ilm' (hemp-pox)

dah perkenalkan ke belom pon saya tak ingat pasal dah lama sangat tak posting... ya, nama dia Ilm' bin Izhal... lahir 30 May 2009... sudah satu tahun... Alhamdulillah manyak cerdik ini budak... tak pandai cakap lagi tapi bleh berkomunikasi dengan berkesan... power...

ahli-ahli lain masih sama saja... gambar-gambar terbaru ahli-ahli lama...

toyang

Toyang AKA Emir... rupa macam dah besar tapi kami lupa dia budak2 lagi... pencapaian baru beliau, melabur di tandas :)

memots

Memots kerja dia tak habis2 dia kata... Maklumle, dok rumah jaga budak2... pencapaian terbaru... boleh bawa kereta dari rumah sampai kedai depan... power...

tongah

Izz Farish... made in japan... sudah masuk tadika... pencapaian terbaru, mengira 1 hingga 10... abang yang penyayang...

tepoyong

Faiq, sudah darjah 1... 1 tanjong kelas okay di skolah dia... belajar karate tapi masih tak bleh mematahkan kayu... pencapaian terbaru membaca, menulis dan skor periksa... Alhamdulillah...

katak

aktiviti pagi setiap hari minggu... hantar tongah pergi tadika, balik tidur, bangun, mula penghidupan...

pencapaian terbaru... jenahak sekilo di kolam pancing... heheh...

are you ready for raya???

2 Comments:

Blogger Y2J said...

izhal..ni ajis..ingat aku?..sama sama dok hamamatsu dulu..
nak tanya..ko ada kontek Mr Nazeer kedai potong tu lagi tak?..kalau ada aku nak mintak mail add @ contact no

5:40 PM  
Anonymous halda said...

Ih!
Meh la kita tangkap Peacock Bass kat Tasik Biru Kundang.. Tapi kena pi pagi2 lah...

7:50 PM  

Post a Comment

<< Home