Thursday, August 12, 2010

pesta konvo ukm ke-38, 2010

Pesta konvo ukm ni kira pada zaman dulu acara gempak la untuk penduduk bandar baru bangi, kajang, sg. ramal dan kawasan-kawasan yang sewaktu dengannya... Umur pesta konvo ukm ni 3 tahun lebih tua dari saya...

pesta konvo ukm ke-38, 2010

air singgit ilm'-boy dan ayang...

Dulu ada rumah hantu, ada perempuan duduk dengan ular sawa, ada game 20sen... Masa tu tapak dia dekat padang bola ukm... parking senang...

budak2 main bumper di pesta konvo...

La ni pesta konvo atas bukit... dah ada tapak yang khas untuk pesta konvo... power... tempat parking pun dah susah... power...


mereka sendiri tak tau apa mereka jual... power

Dulu paling canggih orang jual komputer kat pesta konvo... la ni lagi canggih, orang jual energy saver... ye la, dulu nak save apa le sangat, semuanye murah... la ni semua mahal jadi orang pun kena belanja lagi untuk save... hahahaha... power...

Ayang tengah berpesta...

Dulu datang pesta konvo mula2 dengan mak bapak... lepas tu dah bujang datang dengan geng... la ni dah berkeluarga, datang sebagai mak bapak pula... power...

angah dengan tebu...

Dulu pesta sampai sekarang pesta konvo ada orang jual air tebu... Mungkin sebab tebu ni dah wujud dari zaman dulu dan tak pupus sampai zaman sekarang... Pesta konvo pun dari dulu sampai sekarang ada... Selagi ada ukm, ada le pesta konvo... Walaupun aktiviti orang2 kawasan ni dah jauh lebih sronok dari berpesta konvo, tapi pesta konvo tetap di hati...

Align Centerangah seniour dan angah juniour...

Satu trick yang baik kalo mau dapatkan baju raya murah... Kunjungilah gerai jual baju di pesta konvo ukm pada 2 hari terakhir... Dapat 4 helai baju melayu cantik untuk budak2 dengan harga seratus saje :D

0 Comments:

Post a Comment

<< Home