Saturday, August 25, 2007

Kelahiran dan Pangkat

Assalamualikum wbt,


Ketibaan duli-duli yang maha mulia heheh...


bosan menunggu...


bosan juga menunggu... (pak ngah dan mak ngah)

Saya dapat 'call' 10am. Terus pecut balik rumah ambil keluarga semua dan pecut pi Hospital Serdang.



22.8.2007 Emir bin Izhal telah selamat lahir di Hostpital Serdang jam 12.54pm. Alhamdulillah semuanya lancar...



Beratnya 2.99kg.


putih macam bapaknya...

Bapanya ter'miss' sekali lagi detik2 kelahiran oleh kerana nak hantar lagi dua anak pulang ke rumah nenek di bangi...


hensem macam bapaknya...


comel macam bapaknya... iyelah, blog bapak, puji bapak laaa...

Sekarang lagi dua kanak2 di rumah naik pangkat. Abang Faiq (dulu dikenali sebagai abang go-go) jadi abang long. Adik Izz Farish (dulu dikenali sebagai adik tung-tung) jadi Abang Ngah...


genki desu-neeeee...

Jutaan terima kasih ditujukan kepada staff hospital serdang yang hebat, cekap lagi baik dan professional. Setaraf dengan hospital hamamatsu depa ni... Highly recommended by me!


dalam wad hospital serdang...


Embah Oyot dan Cicit...

Dua tiga kucing berlari,
Mana nak sama si kucing belang,
Dua tiga aku boleh pi cari,
Tapi tak sama macam korang tiga orang...

-saya cuti sampai merdeka heheh-

29 Comments:

Anonymous Yazit said...

Anak-anak main api bersama
Datang Ayah rotan diberikan
Gembira Tuan seri purnama
Salam tahniah hamba ucapkan

Datanglah ke ADAM Seafood ye...

4:22 PM  
Blogger Kak Lady said...

Tahniah Izhal...amboi...comelnya baby...macam mak dia...maner ade rupa bapak dia ni...pepandai aje...hehehehe....

9:26 PM  
Blogger zabs said...

Salam Kenal Izhal,
Saya sampai dari blog nbk. Tahniah for the new arrival.
Konichiwa. Ogenki desuka? Betul tak tu?

3:01 PM  
Blogger juwaidah said...

Congrats Iz!!!Comel sungguh! Wa... three heroes? Mmg gamatlah rumah ko... :) Salam to Fara..

5:21 AM  
Blogger Sastri said...

comelnya baby... congrats to u and the missus... :D

semuanya ikut mcm bapaknya ek... takde ke ikut macam maknya... :p

2:28 PM  
Blogger NBB said...

congratulation. anak lelaki selalunya ikut muka mak le (orang tua tua kata "sejuk")..bukan bapaknya..

7:22 PM  
Blogger Ija said...

abang iz nak make himself feel better.. dia tengok anak dia hensem, so dia pun pk dia lah kot yang bagi baka tuh :P

1:40 AM  
Blogger maklang said...

comei macam abah dia, tapi hensem macam mak dia, tak gitu???


Tahniah....

10:05 AM  
Blogger agus said...

Congrats izhal! Pejam celik dah berlima.

12:28 PM  
Blogger Ella said...

tahniah izhal!!!!! moga terus ceria n selamat bercuti n menjaga baby n ibunya :)

3:59 PM  
Blogger Izhal said...

yazit,
TQ.
budak2 bogel di titi,
titi nampak dari kedai pak mahmood,
bila Emir dah besar nanti,
Kita bawa ke Adam Seafood...

kak lady,
thank you... adaaaa... ada lima jari macam bapak dia heheh...

zabs,
salam perkenalan. terima kasih.

juwaidah,
tq. gamat woooo jadi tokey gamat le aku lepas ni...

sastri,
terima kasih... adaaa, putih macam maknye...

nbb,
terima kasih... iye ke, alaaa apa laaa orang tua-tua tu tau... hahahaha...

ija,
nope, its my blog, so i write what i want...

maklang,
terima kasih. sebnarnya 90% ikut mak dia...

agus,
thank you. iye lah... macam tak percaya je kannn...

ella,
thank you. cuti dah nak habih dah niiii...

1:13 PM  
Blogger Zakiah said...

wah dah tambah lagi satu nih!!!! Congratulations yer!!! Wow 3 hero ngkau. Hosp serdang tu dah bukak yer. Dulu aku study kat situ tengah dok buat lagik. Anyway, selamat ebrpantang buat pn farah!

12:37 PM  
Blogger zino said...

tahniah tahniah... bertambah rakyat malaysia hehe

2:48 PM  
Blogger JIE said...

Salam Izhal,

Tahniah! Bertambah cerialah rumah dengan kehadiran hero sorang lagi ek hehehe :-)

10:24 PM  
Blogger blackpurple @ jowopinter said...

Tahniah! Tahniah! Tahniah!

Comel!

Kira dah naik pangkat ke Sarjanlah ni ekk... :D

1:37 PM  
Blogger Cookie Suria Muhammad said...

cute baby.. =]

6:01 PM  
Blogger wanie_agk said...

lagi hensem drpd bapaknya..

5:10 PM  
Anonymous psych said...

Oit. terkejut aku ada update. tup-tup 17 comments.

Kasi sini nombor phone ko. apa ni- rumah dekat gila tapi nak jumpa payah. Apa kat kita gi makan kat Hj. Tapah bawak si Jacob sekali. heh heh heh. congrats on your third. You may assume he'd be as wacky as his dad as will his elder brothers. Pening la kepala engko. hee hee hee.

12:28 PM  
Anonymous bard hamamatsu said...

aikkkk bukan 4 orang dah ke??? ehehehhe

3:56 PM  
Blogger pB said...

Hero lagi ...

??

Heroin lepas ni kot..

2:13 PM  
Blogger ilsa said...

Tahniah ye..

1:04 AM  
Blogger KAMATO said...

Tahniah, tambah lagi umat Nabi Muhamad

6:13 PM  
Blogger NBK466 said...

Alhamdulillah...TAHNIAH...dan Selamat Berpuasa (utk puasa bulan Ramadhan & puasa 'satu lagi' tuh..he.he..he..)

11:25 AM  
Blogger thewailer said...

woohoooo! congrats! ramadan mubarak to you and your family :)

2:02 PM  
Blogger anggerik merah said...

Tahniah...betambah ummat Muhammad kat dunia ni.

Yes...comei macam bapak dia lah..cute macam mak dia jugak

Salam ramadhan

8:39 PM  
Blogger Tenno Miyake said...

ya allah ada update rupanya.

tahniah bro,.. congralations.. hehehe..

7:19 PM  
Anonymous Kent said...

Tahniah...bapak ensem

12:33 AM  
Blogger Ajzie said...

Tahniah...
Dah ada 3 heros..yea...

1:43 AM  
Blogger Izhal said...

ajzie, kent, tenno miyake, anggerik merah, thewailer, nbk466, kamato, ilsa, wani, blackpurple, jie, zino dan zakiah-TERIMA KASIH!!!

pb-doa-doakanlah nooo :)

bard hamamatsu,
3 je la ni...

psych,
jangan trkejut... aiseh lama dah tak buka blog ni... mayb ur in penang dah...

wanie_agk,
iye ke... cuba tengok sekali lagi betul2...

THANKS FOR READING HAMAMATSU-NOW!!!

4:07 AM  

Post a Comment

<< Home