Friday, January 23, 2009

Hello 2009 recap 2008

Selamat tahun baru semua...

Ni entry untuk recap tahun 2008...

Atas bas pasar tani

Hari sabtu ada pasar tani kat tapak maha, serdang... Barang basar memang murah sana... Siap ada bus ride lagi... Jadi hari Sabtu tahun 2008 boleh kami pi pasar tani tapi tahun ni tak bleh la... Hari sabtu kena Puan Fara kena kerja...


111111

Milag kereta mencecah 111111 waktu nak pi pulau pinang... Lain nombor tak mau, ini nombor cantik...
Mad Noh
Da Hoodlum
Dod

Pada suatu hari dalam tahun 2008, Mat Noh tido rumah Da Hoodlum. Da Hoodlum pula telah mengkidnap saya dan DOD untuk melepak2... syok... Da Cruzan...
Langkawi

Onion Ring Gergasi
Ini keajaiban di A&W... Bawang 'freak' depa buat makanan... A&W yang kat PJ tu... Tapi ini tahun kena la pulaukan kedai2 fast food cam tu...

Universiti Hospital

Adik akil masuk hospital... Kami pi lawat... Cukup kesokan harinya, abang si adik akil iaitu abang nabil pulak masuk hospital... depa kena calar dengan pokok nenas lalu jatuh gering... Tapi Alhamdulillah dah sihat...

Bagan Dato'

Inalillah... Embah miah telah pulang ke rahmatullah... Gambar ni menunjukkan background parit di Kg. Sg. Hj. Mohamad...

Keladi Gergasi

Dijumpai spesis gergasi ini di R&R waktu nak menuju ke pulau pinang... Apa lagi, terus snap gambar le...

Selamat tahun baru semoga panjang umur,sihat dan murah rezeki...

3 Comments:

Blogger anggerik merah said...

Salam. Semuga tak terlambat mengucapkan Selamat Tahun Baru 2009. Dah lama tak nampak? Sejak balik Bnagi tentu sibuk kan.. Biasalah tu...masa student dulu most of our life spent depan PC, so sempat nak bercerita thru blog.

10:14 AM  
Blogger Sastri said...

salam izhal... selamat tahun baru ye...

3:37 PM  
Blogger Izhal said...

anggerik merah & sastri,

Salam, selamat tahun baru to you two... Semoga hebat2 selalu :)

10:43 PM  

Post a Comment

<< Home