Thursday, January 29, 2009

Mari Menentang Dajal

White phosphorous selamber je depa guna macam main thunder clap waktu raya...

white phospor victim

Apa punya genjatan senjata?

white phospor victim 2

Kesatuan yahudi di Eropah (European Union) punya ketua dah kawtim dengan sahabat yahudi yang memerintah mesir agar aktiviti seludup senjata melalui terowong ke negara umat manusia Islam (Palestin) adalah keutamaan genjatan senjata. Oleh itu, kita boleh kata "yahudi ada senjata, palestin tak de senjata... perang=berat sebelah..."

victim 5

victim 7

Presiden hitam negara orang putih pula sebenarnya boneka baru yahudi...

victim 4

Kita yang solat tunggang terbalik kat Malaysia pulak sibuk mintak doa dari jauh saja sambil terus menyokong business yahudi... Tak percaya, tengok McD Bandar Baru Bangi... Ya... Bandar ni time masuk waktu solat, berlumba2 surau2 dia berazan... Kadang-kadang bila kita baru habis solat, ada lagi masjid yang azan... bagus... heheh...

victim 3

Tapi kat seremban lain pula critanya... Takde orang menunjuk2 pandai berazan dan kosong gila business yahudi di sana... Malu la sikit orang bangi kat orang2 cina, india dan melayu kat Seremban2...

victim 6

Oleh itu berhentilah doa dari jauh macam penakut... Buatlah sesuatu yang kukuh untuk melawan kerajaan yahudi zionist yang menjalankan agenda dajal ini... Kita kan dok negara Islam yang banyak mesjid2 besar...

Masjid besar

Jangan harap mana-mana kerajaan dunia yang ada masjid besar nak keluarkan iklan kat TV yang menagatakan "Pulaukan barang yahudi..." Almaklumlah, dah termakan dasar yang salah... Dah jadi macam dulu2 dah, tanggungjawab individu lepas tu keluarga lepas tu komuniti lepas tu negara untuk lawan setan... Jadi mak-mak dan bapak-bapak sekalian... Tanggungjawab kamu untuk ajar anak-anakmu semua untuk benci zionist, jangan ikut kerenah anak2 yang melolong nak menyaport produk yahudi... Depa tu budak2, kamu tu orang tua berakal... Jangan nanti depa besar jadi kurang diajar...

victim 7

Jangan bagi alasan yang takut orang kita takde kerja kalo pulaukan produk yahudi sebab ekonomi pun memang tengah meleset... Dah tak percaya ke REZEKI ALLAH yang bagi... bukan yahudi atau dajal yang bagi... depa pun makan rezeki dari ALLAH...

Kosong kedai ni waktu peak hours

Kedai kopi yang terang2 bawak logo tuhan boneka yang dipromosi dek Dajal
(minah rambut panjang)

Kehebatan orang seremban...
Kehebatan orang seremban 2...

Saya tahu gaji tuan-tuan semua besar2... Dajal tengah round dunia, tanya "sapa folow aku senang, sapa tak follow aku susah... " Dalam kata lain, dia kata "Negara mana support business aku rakyatnya senang, mana yang boycot susahlah rakyatnya..." Soalan ni kalau ikut hadith, sekejap je sidajal tanya, dalam setahun gitu... Oleh itu tuan-tuan yang berduit banyak... mau senang ke mau susah?

yang benar
-orang bangi-

11 Comments:

Blogger ~ yus ~ said...

hebat orang seremban. Sempat lagi en izhal kita tangkap gambar2 tuh yer. Anak2 saya, bila nampak KFC or McD jer skrg, terus dia sendri berkata, dlm KFC tu ada org jahat kan ibu. Ketua dia suka bunuh orang..huhu.Itulah yg dia faham, at least takdelah sibuk nak mkn lagi, walaupun saya tahu, sebenarnya hatinya begitu ingin untuk makan.

1:23 PM  
Blogger Izhal said...

yus,

bagus tu... kalau masuk youtube type McD evil pon banyak bahan2 boleh tunjuk anak supaya depa diajar tak eloknya benda2 tu... Di ebtry ni saya tunjuk fast food saja sebab tu produk paling senang kita nak tunjuk kena boycot... kalo nak tunjuk colgate ke nestle ke cemano nak buat, ye dak...

2:56 PM  
Blogger Sastri said...

sedih dan ngeri nengok mangsa kekejaman dorang nih... hish...

bagus la orang seremban... memang boikot betul...

11:10 AM  
Blogger KAMATO said...

jemput ke surau ikwan seksyen 5 BBB lepas isyak 6 Feb, ada tayangan cerita2 di Gaza

9:18 AM  
Blogger Izhal said...

Kamato,

Thanks for the invite tapi bagi saya tayangan2 tu patut dibuat di McD bangi...

9:49 AM  
Blogger Ajzie said...

hihihi.. MCD di BatuPahat pun lenggang.. Kalau idak mcm apa full maklum ler MCD pertaman disini yg ada DriveThru.. hihihi. Alhamdulilah Anak2 saya pula mcm tak minta plak Mc D sejak2 nih..

P.s
Colgate?? ubat gigi pakai aje mukmim or Zaitun zaitun..... pun ok aper.. hihi

9:15 PM  
Blogger anggerik merah said...

Looking at those pics...terhiris rasa perut saya.

And my family is not fan of those outlets...alhamdullilah...tak ada pun tak apa..and I respect orang seremban

5:24 AM  
Blogger simah said...

wah...tabik la org seremban!

izhal dan keluarga apa khabar? eh...title blog ni masih jepun ka? heheh buknnya patut *bangi now* ka?

hope puan fara n ur cute boys r great.. kirim salam kat depa..

5:11 PM  
Blogger Alfian_Troxion said...

Abang... rembat gambar satu letak kat blog :D hehehehe

6:46 PM  
Blogger blackpurple @ jowopinter said...

Tahniah orang Seremban!

3:24 PM  
Blogger PeaCeMaKeR kaH? said...

Sbg penduduk sementara sereban..

saye turut berbangge

hehe

harap2nya berterusanlah sume ni

jangan hangat2 tahi ayam sahaja

7:46 PM  

Post a Comment

<< Home