Monday, December 26, 2005

Perayaan Krismas di Hamamatsu

I love this picture. See my eldest son? He's so afraid of the little dancing Santa Claus behind him. He was screaming like mad, and everyone around was looking.

My wife taking advantage of the cheap chrsitmass sale prices at Jusco. Usually you could only buy things this cheap (I dont think you can see any price tags here, so just trust me on this) in Big Fuji...



I love shopping at night. The place is so empty. You could use the shopping cart as a skateboard...


After Jusco, on the way home, we took a detour to downtown Hamamatsu. This one is at mainstreet, near ZaZa City shopping mall. All the trees were wrapped with blue LEDs. Nice huh.

To get better pictures out of my mobile phone, I parked beside Mr. Donuts.

Masa tengah snap-snap gambar, ada 3 motor besar lalu. Satu motor bawak Santa Clauss, lagi dua motor bawak KestariaBaja Hitam dan Semut Merah. Si Santa dok campak2 cokelat atas jalan. Lepas tu, semua kena kejar ngan polis. Hehehehe...

Pokok biru...

Sinilah tempat Santa Clauss, Semut Merah dan Kesatria Baja hitam buat kacau malam tu...

Ni gambar terakhir saya nak letak. Gambar pokok krismas ala payung besar yang tingginya lebih kurang 5 tingkat. Masa nak balik dari parking depan Mr. Donuts, aku ternampak benda besar bercahaya ni. Gambar ni susah sikit nak ambil pasal nak kena park tempat seram, keluar kereta dan tinggalkan keluarga dalam kereta sekejap, lari ke tempat nak ambil gambar, ambil gambar, lari balik masuk kereta dan balik... Enjoy...

Whoops, I still have one more picture below. I call this one 'Welcome to Selangor Arch'. Same place where I got the big 'umbrella' like tree picture. To all my Christian friends, I wish you'Selamat Hari Natal' (Merry Christmass in Malay)...


2 Comments:

Blogger Ija said...

faiqqq soooo cute... farisshhh sooo bulaaaaaaaaat

7:23 PM  
Blogger Ija said...

iza dah link iz nyer blog n fotopage kat website iza...

7:25 PM  

Post a Comment

<< Home