Monday, March 13, 2006

KL-su-shi

Do you know what KL-su-shi is? Its a twin tower very much like our Petronas Twin Towers in Kuala Lumpur City Center which we Malaysian simply refer to as KLCC. KL-su-shi was built by yours truly, myself after En. Suffian treated I and 6 others to a memorable dinner at a sushi shop in Hamamstu... I call my tower KL-su-shi...


KL-su-shi and skybridge...

Each tower made from 18 pieces of solid sushi plates stand approximately 20cm tall on a steady sushi table foundation in Ando Sushi shop, Hamamatsu. The penthouse and communicatin structers at at the top are of each tower are erected from sturdy weather proof green tea cups. The sky bridge joining the two towers at the 11th and 12th floor are constructed from 100% wooden chopsticks... None of these towers put Malaysia in debt. They're so great that the engineers that built it were fully stuffed with delicious sushi, Alhamduillah...


among family and friends...

Maintenance crew that work in the tower are extremely young but could handle the job well. They work from 5pm to 5.03pm without complain and of course without pay... Sadly the towers were destroyed because the real maintenance crew working in Ando Sushi had to clean the plates... :)



maintenance hard at work...

If you're ever in Hamamatsu, give me call and I'll bring you to Sushi Ando. There we will make a new pair of towers provided you could eat 18 to 20 dishes of sushhi... My treat... :)

Thanks Pyan for making the towers possible!!!

12 comments:

juwaidah said...

Hmm.. nama pun duduk kat Jepun.. Mmg tak habis-habis makan sushi! Rasanya, blog ni, ada banyak dah entry pasal sushi eating.. kan? :)

suhaimi said...

bro..saya baru balik dari kuantan..keletihan nih..hehe :D

waa..makin power gambaq sekarang :P

Anonymous said...

nice,never mkn sebyk tu,but tq:)
pian

azli said...

Maybe I should take U up on the sushi treat :P

Sherin Almashor said...

sedapnye..Sama tak rasa sushi Japan dengan sushi kat M'sia?

NBB said...

mesti shopowner berbesar hati ada orang punya rajin tolong susun mangkuk lepas makan ye..

Fretsurfer said...

Deng. Mkn sushi macam gila. Jgn sapu kat jeans lu. Nanti hanyir.
Weih, I'm lined up to visit jp some time next month or two. Tapi kat Shin-yokohama atau tokyo kut. Camana nak kontek lu? Jauh ke dari Hamamatsu? Geografi gua gagal. Dan malas nak google... heheh.

Jo Rempit said...

aa ah laa fretsurfer..

Camner nak ker Hamamatsu, from Tokyo ?

Ikelah said...

hahaha...how about the risk been broken into small pieces? or is it made from plastic? ;)

sushi... i dont really like it eventhough the rest of the family do. i'll rather eat lamb biryani, saloona lamb... etc... something to do with the goat. hahaha.

agus said...

Haha, kau guna kanta tu lagi. Baik-baik, nanti anak kau besar kepala pulak.

Aku buleh makan sushi macam gila punya. Wallet je tak cukup tebal. Baru last week aku ngan member bantai sushi king, makan wasabe macam tak ingat dunia. Sampai mamat jepun ke, cina ke, jeling dan sengeh kat kami.

Anonymous said...

lamb is not goat...totally different

Izhal said...

Ju,
apa lagi nak buat daaa...

Suhaimi,
Ada kemajuan ke saya ni??? TQ TQ...

Pyan,
No, thank you...

Azli,
Maybe you should... for real, snap your own KL-su-shi...

Sherin,
Tak pernah makan pulak sushi kat Malaysia pasal mahal sangat... tapi yang pernah makan kata lain...

Dr.Bahiyah,
Agaknyalah, tapi kalo tak susun kang takde space pulak nak makan yang lain... meja dia kecik je...

Fretsurfer,
Tak pakai jeans time tu... But sometimes I still do that kind of crap...

Jo Rempit,
Naik shinkansen super express 1.5 jam je sampai. naik train biasa pun boleh, naik kereta pun boleh, naik bas pon boleh... Sialah datang sekali ngan FrestSurfer... ini bukan ajak2 ayam...

Ikelah,
Its plastic... heheh... To tell you the truth, Im no fan of japanese cuisine, makan nasik ngan kicap je depa ni, harap garnishing and presentation je cun, flavor tarak... Samalah taste kita, daging kambing... mmmm mmmmmm...

Agus,
Kanta tu aku punya sendiri bukan lab punya... Aku pun gila wasabi, syok kan dia punya menyengat tu... macam clears up the nostrils...

Anonymous,
lamb, goat oklah tu... same animal different species and age. tastes almost the same... right?

Arigato kerana sudi melawat HAmamatsu Now
-ketua kampung Hamamatsu Now-