Friday, February 24, 2006

Katak Hamamatsu bergigi di bawah tempurung...


gigiku!!!

wah hebat la dr. gigi saya pi smalam. walaupun bahasa jepun saya guna tahap kerbau cakap ngan kambing, dia boleh terus detect gigi mana yang sakit... yang syok tu lepas dia tampal Alhamdulillah hilang sakit. Balik rumah makan semua rasa sedap je. rasa makan besi pun boleh, tapi tak sampai ke situlah... yang tak syoknya minggu depan nak kena pi balik untuk tukar tampak permanent...


entahlah anak sapa semua ni... saya kan katak bawah tempurung...


ini saya tau anak siapa... heheh... anak sayalah!!!

ok dah habih crita gigi untuk minggu ni. la ni bukak topik katak bawah tempurung pulak. yep, thats me, the frog under the cocunut shell. boleh saya tak tau sabtu ni student2 undergrad kita mau balik bercuti ke tanah air. dapat tau pun sebab tadi main chit chat ngan depa. lepas tu dapatlah tau cuti semester dah nak start. cuti semester nak start pun saya baru tau... nasib baik tau sebelum start,kalau tau lepas dah habis lagi haru... ini kes katak bawah apa ni? tapi yang syoknya, kita pon boleh amik cuti la untuk sem ni. rasa nak amik cuti seminggu atau dua minggu la... akibat dok dalam lab mengadap pc buat thesis, jadi katak jadian...


patutlah lengang je halaman sekolah saya...

katak oh katak,kenapa panggil hujan???

11 Comments:

Anonymous suhaimi said...

tak bole tidoq laa bro..hahaha

2:59 AM  
Blogger acik ila said...

assalamualikum.. salam kenal2.. ooo kat bumi sakura yer en izhal kita nie :D

9:01 AM  
Anonymous azli said...

Another witty posting :)
Have a great weekend!!!
I'll be in Pahang. A close friend getting engaged.

10:50 AM  
Blogger JoKontan said...

laa... apsal faiq and farish dah terbarai tuu. Main lebih udah kepenatan..

11:00 AM  
Blogger Izhal said...

Jokontan...
deman sikit budak2 tu, tapi gasak main jugak... tu yang terbarai tu...

10:14 PM  
Blogger maklang said...

Katak ade gigi ke? Maklang tak pernah check lak.

Katak puru ke katak bentong ni??? Tak pelah katak pun katak lah... nanti Princess Fara cium jadilah hensem prince!!!

You take care too noooooo....

10:43 PM  
Anonymous Psych said...

Do i see a VHS video tape there? Ada lagi ke natang tu? hee hee hee.

2:30 AM  
Blogger juwaidah said...

psych, kalau u nak tahu, kat UK pun belambak lagi org guna VHS video tape tu.. Org melayu siap beli player khusus utk santapan minda di sini sbb tape tu boleh beli kat car boot tersangatlah murahnya! (but then, cerita yg tok nenek moyang dulu la..) For children, cartoons banyak.

2:34 AM  
Blogger Izhal said...

psych-
Yes, thats our VHS.Actually we have 2, the TV is a VHS combo TV and we have one more just to be able to watch bilingual programs. Haritu beli TV silap takde bilingual,so ubat dia pakai circuit VHS tu untuk bilingual le... macam zaman dulu kan??? ehehe...

Ju-
Kat UK tape cerita baru tak release ke? jepun ni latest release wajib kluar kat VHS...

6:46 AM  
Anonymous Psych said...

Ju, Kat UK i tahu memang still pakai VHS. But I also know UK is very conservative when it comes to change compared to Japan. When I was there, they still used VHS while Malaysia was already using DVDs. Sebab itu I was surprised that they still use VHS in Japan.

12:39 PM  
Blogger Izhal said...

suhaimi,

pi la snapping gambar... :)

2:16 PM  

Post a Comment

<< Home