Sunday, February 05, 2006

VLSI Engineer :)

Heheh... harini aku menyamar masuk forum sebagai TORA, nickname adik ipar aku. Ceritanya macam ni, ada satu mamat tanya dalam forum tu apa dia VLSI engineer. Sebenarnya aku pun tak pernah dengar profession tu. Tapi aku tau la maksud mamat tu. Puan Fara ni pulak ada password TORA jadi kami pun menyamarle masuk dalam forum tu sebagai TORA untuk melayan soalan mamat yang ingin tahu apa dia VLSI engineer.


ikam mata buntang...

ikan apa ni???

ikan berkilat terkehel...

Aku rasa term yang lagi tepat adalah microelectronics engineer. Tapi term mamat tu pakai aku suka betul dengar. Bunyi macam bahagian engine kereta sports tuuu... So TORA, jangan marah nooo, along punya idea, lagipon along nak bagi TORA punya point forum naik. La ni orang2 forum tu semua ingat TORA ni seorang VLSI engineer. heheheh...



saja ja bubuh gambaq2 bekaih ayaq niiii...

Apa kene mengena gambar2 ikan tadi dengan VLSI engineer? Ikan2 ni dijual di Big Fuji, sebuah supermarket murah di Hamamatsu, sebuah bandar industri di Jepun dimana ramai VLSI enginer jepun tinggal... tu je sangkut pautnya...


demam, muntah dalam kereta harini...

happy sound... hahahaha...

Harap-harap bila Faiq dan Izz Farish dah besar dan hensem macam aku, depa ada peluang nak jadi VLSI engineer. Tapi mungkin tak dapat kot, sebab time tu VLSI dah ketinggalan zaman. Tapi kalau takde rezeki depa ni jadi VLSI engineer, jadi PM pon okay, tak pon jadi pilot...

Mesti ada backup plan ye dak...
Kita hanya mampu planning, Allah juga yang menentukan...

3 Comments:

Anonymous mas said...

haha..cesss...patut aa..bila org bace comment tuh, takkan along yg tuliss...along is not bright enuff to bg comment like thatt..hahahaaha..oppss..

12:36 PM  
Blogger Izhal said...

hahahahhaha... mas, harini along bagi comment pulak pasal topic tu... tapi kali ni along punya comment ada bernas sikit pasal dia mintak nasihat pakar... hehehe... oppsss...

1:46 PM  
Anonymous Anonymous said...

wei along ko ni pandai le. if tidak takkan cgpa yg paling highest in the family. abg iz pun kalah tau. faiq and izz pandai pun sebab along ni pandai..hahahahah...btw, ayat atas tu faiq yg type ye..dia dah kenal abc..tak semua le..half of the alphabet dia tau. cuma tak reti tulis je.

2:24 PM  

Post a Comment

<< Home