Friday, January 27, 2006

The Iron Butterfly

Lately Puan Fara was complaining about her hair clip. Dah rosak teruk. Jenis sepit plastik yang macam kerang bergigi tajam tu. Gigi dia dah patah2 so kalau buat sepit cicak sure mati cicak tu...


Iron butterfly


On someones beautiful hair...

So one day we went to get her a new one. Actually two. Tapi yang ni aku punya favourite sebab aku suggest dia ambil. Butterfly besi. Design dia ada 'a mans feminine touch', pehhh...


Who is that someone???


Who else but me!!!!!

Memandangkan rambut aku pendek sikit j dari rambut Puan Fara, aku pun testlah benda ni... Works like a charm...

Later dude!!!

6 Comments:

Blogger juwaidah said...

hek eleh!! ingatkan mamanya.. Tapi, bila nampak rambut beruban, dah tahu dah tu babahnye!! hahaha!!

1:08 PM  
Anonymous Anonymous said...

comel gak iz pakai hair clip.

-corn cob-

4:44 PM  
Anonymous hamamatsu jin said...

yg ni kelakar:)),ingat kan betoi puan fara tadi.:d

5:43 PM  
Blogger Izhal said...

hamamatsu jin... dare desuka???

corn cob=bokay desuka???

6:07 PM  
Blogger nyonya glenmarie said...

izaharu kun,

cantik la sepit rambut jepun tuh. bawa balik la jual kat msia

-tenma-

8:12 PM  
Anonymous Psych said...

Weh, bagus la ko. Rambut aku pun lebih kurang panjang rambut ko, tapi tak pernah lak aku terpikir nak sepit ngan apa-apa. hee hee hee. Rambut Pn Fara lagi panjang dari rambut ko tapi, Rambut Pn. Zaiha jauh lebih pendek dibandingkan ngan rambut aku. hahahahaha.

1:48 PM  

Post a Comment

<< Home