Thursday, January 12, 2006

Related topics...

This picture brings back sweet memories. Ni baru lepas nikah. Gambar ni sebenarnya dalam frame tapi aku ambil gambar gambar ni pakai handphone khas untuk digitize dia...


4 to 5 years ago...

Sakit lengan kiri harini. Sakit bila nak gerak. Macamana nak bawak basikal ni? Kalau kat Bangi boleh pi urut kat Wak Samsudin fasa 4. Dia punya sakit dari siku, naik ke bahu, turun ke tulang belikat dan turun ke bawah kat sebelah atas pinggang sikit. Sebenarnya dah 2-3 hari rasa tak 100% lengan ni tapi harini, climax sakit kot... whoa... Nasib baik ada experience baru-baru ni experiment dengan minyak angin beku... Puan Fara sudah jampi2 sikit pagi tadi so OK sikit kot sat lagi...

Hehehe, Yesterday Puan Fara received mail from LHDN. It was her BE form for tax purposes. Ni yang kelakar ni... Puan Fara hasnt been working since 2003 and the goons over in LHDN manage to send her the form this year...WHY??? Last year tak hantar pon... Last 2 years pon takde... Looks like Malaysia needs our money again. Hehehe... Well, she's thinking of sending it back with a little twist. Isi semua information, pekerjaan-suri rumah, pendapatan-RM0.00, taggungan-2 anak. My family shouldnt be taxed. We should receive tax. Gila apa depa ni!!! Lepas hantar balik borang ni, harap2 orang2 kat LHDN tu terasa kesian kat Puan Fara dan hantar sikit duit dari khazanah negara ke sini... I doubt it... Thats for LHDN...





NOW FOR SOME MORE UNRELATED TOPICS

Yesterday we enjoyed some of these...
spanish meal

On the way to school sat lagi, if someone attacks me, I'll defend myself with my Japanese weapons...

shuriken letter opener katana

BACK TO THE TOPIC...
I'm in school now and looks like no one tried to attack me...
There's a variety of sickness out there. I class them into 2, sakit jiwa and sakit badan... Both types of sakit is a test... We are always tested... If you fail the sakit test, you die... The sakit I'm having now is really annoying. My movements are limited. Its also changing to the sakit jiwa sort of sakit... I'm doing my test now, my sakit test... I think I'll be passing... Insya-Allah...

sure sucks to be sick...
looking forward to healing...



3 Comments:

Blogger Ija said...

of course kena bayar tax so that boley bayar iza nyer tuition kat US nie.. ngehehe and kasi duit allowance.. itulah guna duit rakyat!

12:39 AM  
Blogger juwaidah said...

Iz, disebabkan gambar nasi ayam aku tak brapa lawa, aku tak masukkan la dlm blog aku. Peh.. Fara masak ada kelas!! Mmg tak leh nak lawan!

5:21 AM  
Blogger Izhal said...

ija, aku bayar tax la sebab aku kerja. fara nak bayar tax apa???

ju, thanks puji fara tu, disebabkan ko puji dia syok gila dan makin rajin masak... so aku gak yang untung... hehehe...

11:31 PM  

Post a Comment

<< Home